Pre Loader

Boende

Sport Lodge i Höganäs är ett Compact Living-boende för idrottande lag och grupper. Man bor i modern designade 3-våningssängar. Vi erbjuder 12-bädds rum samt några 6-bädds rum – med totalt 84 sängar. Madrasserna är av hög kvalitet med resårbotten, så att man är utvilad inför sina aktiviteter. Vi har ett samlingsrum där vi äter frukost och andra bokade måltider. Det är viktigt att alla håller sina tider då det kan bo flera lag på anläggningen. Vi är vägg i vägg med Friskis & Svettis och kan erbjuda spinning, gymnastiksalar, gym, etc till bra priser. På fyra minuters promenadavstånd ligger Hoganas Sportcenter samt Höganas Bowling. Här kan ni själv gå in och boka tider för roliga aktiviteter. Ni är även välkomna att ta del av våra unika erbjudanden på Sportware, en välsorterad sportaffär.

Ett exempel på ett typiskt boende på Sport Lodge

FREDAG

17.00 Ankomst
Träning
19.00 Middag
23.00 Godnatt

LÖRDAG

07.00 Frukost
Träning
12.00 Lunch
Eftermiddagsaktivitet
Tävling/träning
18.00 Middag
23.00 Godnatt

SÖNDAG

08.00 Frukost
Vid bokning gäller alltid minst 2 nätters övernattning samt minimum 12 personer.
I varje rum finns madrasser, täcken och kuddar men ni får själva ta med underlakan, påslakan och örngott samt handdukar.
Sport Lodge är en nötfri anläggning, det betyder att vi inte har nötter i maten vi lagar – och vi ber er att inte ha med er nötter som snacks, för att underlätta för ev allergiker.
Eftersom vi jobbar med idrottsklubbar och ungdomsgrupper har Sport Lodge nolltolerans mot alkohol – alltså ingen sprit, öl eller vin i våra lokaler.
Att tänka på vid avresan:
Efter städningen (rutinerna finns i städförrådet i samlingsrummet) går ansvarig ledare runt och söker efter kvarglömda saker samt kollar städningen.
Ni kan köpa till städning: Slutstädning 1200 kr (bokas i förväg), men man måste dock ändå ta bort allt skräp, plocka av örngott och lakan från varje säng samt ställa iordning stolar etc, så som det var när ni kom.

Tips på aktiviteter i närheten

Friskis & Svettis

Gym, spinning etc.

Hoganas Sportcenter

Simhall med bubbelbad, ångbastu, titta på matcher, bowla, mm.

Magasin 36

Shopping, 2 km.

Sportware

Shopping, 3 km.

hoganas.se

Kommuninformation

Kullabergsguiderna

Aktiviteter på Kullaberg, 8 km.

Höganäs GK

Golf drivingrange, 6 minuters gångväg.